Afspraak?

(+32) 011/850.160

info@vanhoyland.be      

Openingsuren

Maandag - vrijdag

08.00 - 12.00 & 14.00-18.00

Vrije Raadpleging

Tongeren
dinsdag tussen 15.00-17.00

Vrije Raadpleging

Hasselt
donderdag tussen 15.00-17.00

De bijstand van onze advocaten tijdens een strafrechtelijke procedure waarin u betrokken bent als verdachte of beklaagde is zeer ruim.

 

Van bij een eerste verhoor bij de politie of de Onderzoeksrechter kan u gebruik maken van ons voorafgaandelijk advies of daadwerkelijke bijstand tijdens het verhoor. Het kantoor beschikt over medewerkers die zijn ingeschreven op de zogenaamde Salduz-lijst voor bijstand bij dit type van verhoren. Indien u wordt opgepakt kan u ook steeds aangeven aan de betrokken diensten welke raadsman uw voorkeur geniet. Doeltreffend advies en bijstand vormen de basis voor de rest van de te doorlopen procedure. Eén van onze medewerkers is steeds beschikbaar om u bij te staan of te adviseren.

 

Indien u wordt aangehouden dient u voor de Raadkamer te verschijnen. Deze afdeling van de Rechtbank zal oordelen over de noodzaak van een verdere aanhouding en zal na afloop van het onderzoek beslissen over de al dan niet doorwijzing naar de Correctionele Rechtbank.

 

Ook in de laatste fase van de strafprocedure kunnen onze medewerkers u bijstaan in uw verdediging voor de Correctionele Rechtbank of het Hof van Beroep.  Indien noodzakelijk kunnen onze gespecialiseerde medewerkers ook Cassatieberoep instellen.

Mr. Robin Vanhoyland, Mr. Abdel Belkhouribchia, Mr. Danny De Wispelaere en Mr. Wesley Jeunen zijn houder van het bijzonder getuigschrift Bijzondere Opleiding Cassatieprocedure in Strafzaken, noodzakelijk voor het instellen van een Cassatieberoep.